Απευθυνόμενο κοινό

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα εύρος ειδικοτήτων-πτυχιούχων μηχανικών και εφαρμοσμένων επιστημών και έχει διττό χαρακτήρα καθώς μπορεί να λειτουργήσει τόσο στο πλαίσιο της ομογενοποίησης (transformation) όσο και στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής εξειδίκευσης.

Τα μαθήματα έχουν επιλεγεί ώστε να προσφέρουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες που δεν είναι πτυχιούχοι Τμημάτων Σχεδίασης Προϊόντων την ειδίκευση που απαιτούν οι πλέον πρόσφατες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Οικονομίας.

Για τους πτυχιούχους μηχανικούς σχεδίασης προϊόντων παρέχονται εξειδικευμένα μαθήματα με τα οποία θα εμπλουτίσουν και θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε νέα επιστημονικά πεδία και τεχνολογίες αποκτώντας νέες πολύτιμες δεξιότητες οι οποίες μπορεί να αξιοποιηθούν και στα πλαίσια διδακτορικής έρευνας.

Το ΠΜΣ αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και πρακτικές διδασκαλίας με αποτέλεσμα να απαιτούνται περίπου 9 μέρες / εξάμηνο φυσική παρουσία στη Σύρο*.

* Με βάση τη νέα νομοθεσία ο χρόνος παραμονής στη Σύρο διαμορφώνεται σε περίπου 9 ημέρες το εξάμηνο.

 

Με μια ματιά

0-5
ΕΞΑΜΗΝΑ*
0
ECTS
0
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
0
ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ / ΕΞΑΜΗΝΟ
0
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
0k
ΔΙΔΑΚΤΡΑ**
*Το ΠΜΣ προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής φοίτησης διάρκειας τριών (3) ή πέντε (5) εξαμήνων αντίστοιχα.
** Παρέχεται έκπτωση 50% σε απόφοιτους του ΤΜΣΠΣ. Επίσης παρέχονται υποτροφίες με κριτήριο την αριστεία.